Over ons

Alles over Kragt Automotive

 

U bent welkom

Mijn naam is Björn Kragt. Sinds mei 2009 trotse eigenaar van Kragt Automotive.

97
Klanttevredenheid
17
Jaren ervaring

Mijn verhaal

Na ooit te zijn begonnen als junior verkoper binnen een autobedrijf, heb ik mij uiteindelijk weten op te werken tot bedrijfsdirecteur. Gedurende deze jaren heb ik een duidelijk beeld gekregen van de behoeften van de consument en de tekortkomingen van de autobranche. Vervolgens heb ik altijd sterk de behoefte gehad hier iets mee te moeten doen. Hetgeen me uiteindelijk heeft doen besluiten Kragt Automotive op te richten. Ik hecht er waarde aan om op een "no nonsens" manier te werk te gaan.

Nooit kiekeboe te spelen met mensen, maar open en duidelijk te communiceren. "Doe wat je zegt en zeg wat je doet". Deze werkwijze heeft zich in de afgelopen jaren positief voor mij bewezen. Elke auto welke binnen onze collectie wordt aangeboden, is persoonlijk door mij beoordeeld, voldoet aan mijn hoge eisen en kan dan ook met een gerust hart worden verkocht.  

 

10
Aantal auto's

Expertise

De juiste auto voor de juiste prijs. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goed netwerk weten op te bouwen. In onze branche gaat het er immers niet om "wat" je kent maar "wie" je kent.

Benieuwd naar onze collectie?

Een nieuwe auto kopen is iedere keer weer een feestje. Een zeer aangename bijkomstigheid van mijn vak is dat ik dat tientallen malen per jaar mag doen. Zelfs de totale samenstelling van iedere auto, welke bij mij wordt aangeboden of ingekocht, wordt met bijzonder veel aandacht naar gekeken.   

 

Collectie
whatsapp.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website