Diensten

Dit kan ik voor u betekenen

 

Garantie

Gezien het feit dat ik geen eigen werkplaats heb en ik toch garantie wil kunnen aanbieden, biedt Auto Trust de oplossing.

 

Wat doe ik voor u

Auto Trust is een reparatiekostenverzekering voor occasions. Kragt Automotive geeft met dit "Garantie Plan" garantie aan de koper op voertuigen tot 10 jaar oud, mits niet meer dan 150.000 kilometer op de kilometerteller. Uit ervaring is gebleken dat deze reparatiekostenverzekering een zeer effectief middel is om u zekerheid te bieden. Garantieafwikkeling in uw eigen regio, waar ook in Nederland. 6, 12 of zelfs 24 maanden garantie.

   

E.e.a. afhankelijk van type auto, leeftijd en kilometerstand. Keuze uit verschillende pakketten variërend van alleen garantie op motor, versnellingsbak en aandrijving tot een zeer uitgebreid dekking (vraag naar de voorwaarden en verschillen). De garantie is geldig in heel Europa. De verzekering is gebonden aan het voertuig en kan daarom bij verkoop worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Heeft u vragen? Ik help u graag

Meer weten over Kragt Automotive?

Zullen we onze passie delen? Graag geef ik u de aandacht die u verdiend! Dat is de reden waarom ik alleen op afspraak werk. Zo kunnen we ongestoord samen van gedachten wisselen en heeft u alle tijd om de auto van uw keuze uitgebreid te bekijken en berijden. 

Over ons
whatsapp.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website